Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma

Miks auto

Uzvaras bulvāris 3a, Rīga, Latvija, LV--104
(+371) 29211773
 
VissPiedāvājumi
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresAuto kravu pārvadājumiKravu pārvadājumi, loģistika

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 6390
Meklēšanas rezultātos parādīts : 54599
Skatīt arī katalogā : Auto kravu pārvadājumi


Skaistkrasti, pirts
Skaistkrasti, pirtsViesu nams Tīnūžos. Bezmaksas WiFi. Pirts un apkurināms kubls. Pilnībā aprīkota virtuvīte, dažās naktsmītnēs ir plakanā ekrāna televizors ar satelīta kanāliem un DVD.  Izjādss ar zirgiem un makšķerēšana.
Medus veikals, veikals
Medus veikals, veikalsPiedāvā: Vairāk neka 30 veidu medus ievāktu Latvijas bišu dravās, uzturu bagātinātājus, bišu vaska ziedes, 100% bišu vaska sveces, biškopības produktus (ziedputekšņus, bišu maizi, bišu māšu peru pieniņu, propolisu).
Jāņa Jaunsudrabiņa muzejs Riekstiņi
Jāņa Jaunsudrabiņa muzejs RiekstiņiPamatekspozīcija iepazīstina ar Jaunsudrabiņa dzīvi un daiļradi – te skatāmas viņa grāmatas, gleznas, fotogrāfijas, personīgās lietas(arī no Vācijas) u.c., bet 19.-20.gs.sākuma sadzīves priekšmeti, kas iegūti Neretas pagasta un tuvākās apkārtnes viensētās, dod ieskatu tā laika sadzīvei lauku sētā.
Atlas Motors, autosalons - autoserviss
Atlas Motors, autosalons - autoservissAtlas Motors ir neatkarīgs ASV auto uzņēmums: riepu, automašīnu un rezerves daļu tirdzniecība, auto serviss.
Mežvidi, viesu nams
Mežvidi, viesu namsMežvidi ir jauns viesu nams Kurzemē. Veidojot vietu kā jautrām svinībām, tā mierīgai atpūtai, centāmies apvienot mūsdienu vajadzības ar senatnes vērtībām.
RUSSO-BALT, auto piekabes un treileri
RUSSO-BALT, auto piekabes un treileriRažošanas komercfirma RUSSO-BALT ir pirmais vieglo automašīnu un mikroautobusu piekabju ražotājs Latvijas Republikā.
CEL, būvmateriāli, gāzbetons, ģipškartons, apdares materiāli
 CEL, būvmateriāli, gāzbetons, ģipškartons, apdares materiāliFirma Cel. Progresīvas būvkonstrukcijas. YTONG gāzbetons, FERMACELL ģipškartona plātnes, BIOCLAR bioloģiskās notekūdeņu attīrīšanas iekārtas.
AMBE, salons Tūkstoš grīdu, grīdas segumi
AMBE, salons Tūkstoš grīdu, grīdas segumiTrīs slāņu parkets, klasiskās un eksotiskās koksnes, dažāda veida gumijas segumus - bērnu rotaļu laukumiem, fitnesa, trenažieru zālēm, šautuvēm un citām sporta grīdām.
Jaunpils pils, viduslaiku pils
Jaunpils pils, viduslaiku pilsJaunpils pils ir viena no retajām viduslaiku pilīm, kas lieliski saglabājusi savu sākotnējo izskatu.
Rīgas Logi, durvis un logi
Rīgas Logi, durvis un logiMēs piedāvājam plaši izmantojamas stikla paketes: dažādas formas, izmēra un materiāla logiem un durvīm, starpsienām, fasādes konstrukcijām.
Visi banneri