Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma

Latvijas Universitāte, Bioloģijas institūts, Ornitoloģijas laboratorijas bāze

Kalnāji, Rauda, Smārdes pagasts, Tukuma novads, Latvija, LV-3129
(+371) 63122665
 
VissPiedāvājumi
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresZinātniskā pētniecība

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 5384
Meklēšanas rezultātos parādīts : 19386
Skatīt arī katalogā : Zinātniskā pētniecība


Skangaļu muiža, viesu nams
Skangaļu muiža, viesu namsSkangaļu muiža atrodas skaistā vietā Vidzemes vidienē starp divām pilsētām – vēsturisku un tūristu iecienītu pilsētu – Cēsīm un Valmieru. Rauna, kas tiek tautā saukta par mazo Šveici –atrodas 9km. Pie mums atbraucot, var apskatīt dabas objektus- kā Raunas Staburagu, Lielo ellīti, Līču-Lanģu klintis
Eco Roof niedru jumti un celtniecība
Eco Roof  niedru jumti un celtniecībaECO ROOF ir daudzu gadu pieredze. Jumtus klājam visās Eiropas Savienības valstīs neatkarīgi no klienta atrašanās vietas, vai nu ar saviem, vai klienta materiāliem.
Dienliliju Dārzs, parks
Dienliliju Dārzs, parksLatvijā lielākais Dienliliju Dārzs piedāvā Latvijas klimatiskajiem apstākļiem piemērotu dienliliju jeb dienziežu (Hemerocallis) šķirņu selekciju, pavairošanu un stādu tirdzniecību  dārzā un internetā. Tuvāk www.daylily.lv
SEDIA IK, auditoriju krēsli
SEDIA IK, auditoriju krēsliKrēsli auditorijām, kinoteātriem, kultūras namiem, koncertzālēm, konferenču zālēm, mīkstās mēbeles, skolas mēbeles, mēbeles sporta hallēm un stadioniem.
AT grāmatvedība un audits, SIA
AT grāmatvedība un audits, SIAZvērinātu revidentu pakalpojumi un audits, uzņēmumu reģistrēšana, uzņēmumu novērtējums, grāmatvedības kārtošana un konsultācijas, konsultācijas nodokļu likumdošanā, grāmatvedības programmnodrošinājuma konsultācijas, iekšējās revīzijas un saimnieciski finansiālās darbības analīze, uzņēmumu likvidācijas veikšana
Geolite, ģeoloģiskā izpēte
Geolite, ģeoloģiskā izpēteGeolite. Ģeoloģiskā un ģeotehniskā izpēte. Inženiertehnisko pētījumu komplekss, ko izmanto būvju projektēšanā.
Rucavas tradīciju nams Zvanītāji
Rucavas tradīciju nams ZvanītājiMāja iekārtota kā muzejs ar 19. gs. vidum raksturīgu iedzīvi – stellēm, saimes galdu, gultām, skapi, šūpuli, dažādiem saimniecībā izmantotiem priekšmetiem un rīkiem, tāpat Rucavai raksturīgo tautastērpu, cimdiem, zeķēm.
ZOONA , teritorijas kontroles sistēmas dzīvniekiem
ZOONA , teritorijas kontroles sistēmas dzīvniekiemZOONA, radio sistēmu dzīvniekiem tirdzniecība. Partneri ir ASV kompānija PetSafe. PetSafe izstrādā radio un elektroniskas ierīces, kuras uzlabo cilvēku un dzīvnieku attiecības.
Elīna Sila Art
Elīna Sila ArtAuduma autiņi un autiņbiksītes zīdaiņiem un bērniem. Izšūšanas pakalpojumi. Personalizēti izšuvumi uz dažādiem auduma izstrādājumiem - krekliem, maisiņiem, cepurītēm, dvieļiem, priekšautiem utt. Firmas logo izšūšana. Izšuvumi personalizētām dāvanām kāzām, kristībām, ziemassvētkiem, visa veida svinībām utt.
Bel-Doors, iekšdurvis, mēbeles
Bel-Doors, iekšdurvis, mēbelesFinierētu un krāsotu iekšdurvju tirdzniecība
Visi banneri