Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Rubīni, apartamenti

Rubīni, apartamenti

Tārgales iela 34, Ventspils, Latvija
(+371) 29218300
(+371) 63607277
 
VissPiedāvājumiGalerijaKarte
Apraksts

Rubīni ir atjaunots atgūtais Rubīnu dzimtas īpašums Ventspilī, Tārgales un Embūtes ielu krustojumā (iebraukšana pagalmā no Embūtes ielas) - māja, kuru jau no pirmskara laikiem vecie Ventspilnieki sauc par "Rubīnu māju" un kurā kādreiz dzīvojis, strādājis - maizi un kliņģerus cepis un pārdevis šīs mājas kādreizējais īpašnieks ar savu ģimeni. Rubīnu dzimtas atvases pēc mājas atgūšanas šeit iekārtojuši jauku un mājīgu atpūtas vietiņu Ventspils viesiem. Numuriņi iekārtoti kā atsevišķi labiekārtoti apartamenti - WC, dušas, TV, maza virtuvīte, trauki, kafijas vārāmais, tēja, kafija, mikroviļņu krāsns - kopā 25 vietas. Katrā numuriņā ir atpūtas stūrītis, TV, WC, dušas, ledusskapis, kafijas vārāmais, trauki, bezvadu internets

Šeit Jūs varat justies kā mājās - paši izvārīt kafiju - kad un kādu Jūs vēlaties, paši saimniekot - pagatavot ēdienu, kas Jums garšo. Pagalmā ir grils, kurā varat izcept desiņas, vai šašliku un nobaudīt to pie ārā novietotajiem galdiņiem.

No septembra līdz maijam VIESSTRĀDNIEKIEM darba dienās cena 10-8  EUR no personas atkarībā no personu skaita numurā un uzturēšanās ilguma. Netālu no mūsu mājas ir viena no Ventspils labākajām kafejnīcām, kā arī vairāki lielveikali.

Pagalmā autostāvvietas.

Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresAtpūta pie dabas    Atpūta pie jūras    Piknika vietas Skatīt vairākAtpūta un izklaide Ventspilī Naktsmītnes Skatīt vairāk   Viesu nami Skatīt vairāk      Trīsistabu apartamenti (Apartamenti)40 - 77 € Skatīt vairāk      Divistabu apartamenti42 - 70 € Skatīt vairāk      Romantisks (Divistabu apartamenti)līdz 50 € Skatīt vairāk
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 137174
Meklēšanas rezultātos parādīts : 883052


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Vārpiņas MR, SIA
Vārpiņas MR, SIAMežs ir nozīmīga ekosistēma, ko nedrīkst novērtēt tikai finansiāli. Tā pilda gan sociālo, gan arī ir neaizstājams ekoloģisko funkciju nodrošināšanā. Mēs esam daļa no ekosistēmas, tāpēc pasauli redzam, kur katrs īpašnieks savu mežu apsaimnieko pēc labākajiem ilgtspējīgas attīstības kanoniem – mūsu klimata, vides un cilvēku labā. Tieši to ievērojam savā darbā – rādām paši piemēru un izglītojam citus, kā veiksmīgāk iekļaut kokus pilsētvidē.
Veselības centrs Medeors pluss-S
Veselības centrs Medeors pluss-SMūsu Veselības centrs Medeors pluss-S” ir izveidots  ar nolūku sniegt palīdzību cilvēkiem ar muguras problēmām, sporta traumām, pēc operācijas rehabilitācijā, piedāvājam veselības uzturēšanas programmas biroja darbiniekiem, grūtniecēm, sievietēm pēcdzemdību periodā, kā arī tiem kuriem pāri 60 un vairāk.
Titan, fitnesa klubs
Titan, fitnesa klubsUzmanību! Akcija. Pērkot abonementu ar laika ierobežojumu uz gadu, cena tikai 15Ls. Sporta klubā TITAN!
FINLAT
FINLATPatēriņa kredīts, Kredītu pārfinansēšana, Pārkreditācija, Kredīts pret nekustamā īpašuma ķīlu, Kredīts pret automobiļa ķīlu, Kredīts automobiļa iegādei, Autolīzings, Kredīts uzņēmumiem, Kredīts uzņēmējdarbības uzsākšanai, Kredīts parādu atmaksai, Lauksaimnieku kredīts, Faktorings/rēķinu izrakstīšana, Attīstības projektu finansēšana, Interesantu IT jaunuzņēmumu finansēšana, Kredīts pret nekustamā īpašuma ķīlu.
Bobcatdarbi
BobcatdarbiCeļu būve, remonts, uzturēšana, zemes un rakšanas darbi, augsnes frēzēšana, zemes aerācija, zemes planēšana, zemes urbšana, labiekārtošana, apzaļumošana, teritoriju uzkopšana, ledus frēzēšana, zāliena aerācija, vertikulēšana, trimmerēšana, celmu frēzēšana un izrakšana, žogu uzstādīšana
Līgatnes Zemturi, viesu nams
Līgatnes Zemturi, viesu namsLĪGATNES ZEMTURIKomplekss izveidots 10,0 ha paugurainā teritorijā.
Pusi teritorijas aizņem zivju dīķi, starp kuriem izveidota kompleksa apbūve.
Atpūtas kompleks atrodas lauku klusumā. Lauksaimnieciskā darbība territorijā nenotiek.

Atpūtas bāze ZEMTURI ir piemērota jebkurām atpūtas prasibām gan lieliem, gan maziem.

Kompleksā Kāzām, semināriem 1. Banketu zāle ar kamīnu mūra ēkā līdz 80 personām. Galdu klāšana pēc atsevišķa pasūtījuma (telefons 29149596).
Varam nodrošināt naktsmītni ar 63 gultas vietām. Pirtis1. Divas labiekārtotas pirtis 150 m2 divos stāvos:
1. stāvā: telpa atpūtai svinībām ar virtuves stūrītiuniversāla pirts ar malkas apkuriduša, tualete, ģērbtuve 2. stāvā:trīs guļamistabas ar 15 gultasvietām Pirts ārpusē laipa, kāpnes uz dīķi, grils, vieta atpūtai ar galdiem un soliem2. Pirts - 25 m² pie dīķa, ar dēļu pamatni dīķī.
Pirtī ir atpūtas telpa ar kamīnu līdz 12 personām.3. Koka kubls (baļļa) līdz 10 personām KempingsKempinga teritorijā ir
1. Treileru stāvlaukums 10-15 vietām.
- Pieslēgums pie elektrības,
- Dzeramā ūdens uzpildīšana,
- Kanalizācijas pieņemšana,
- Duša,
- Tualete2. Kempinga mājas - 22m² - ar visām ērtībām , naktsmītnes no 2 – 7 personām
Mājas nodrošinātas ar elektrību, ūdeni, dušu, tualeti.3. Telšu vietas. Nodrošinātas ar malku, nojumi, galdu, koplietošanas dušu, tualeti.
Evergreen, akmens apstrāde
Evergreen, akmens apstrādeAkmens materiāli - bruģakmens, granīta apmales, akmens apdares plāksnes, flīzes, pakāpienu plāksnes, kāpņu elementi, puķu podi, kastes, palisādes, žogu stabi un citi dabīga akmens materiāli.
Cīrulīši, veselības un atpūtas centrs
Cīrulīši, veselības un atpūtas centrsTelpas svinīgiem pasākumiem, telpas konferencēm un semināriem, viesnīca, pirtis, džakuzi, aktīvā atpūta, bērnu nometnes.
Ķekavas zoo
Ķekavas zooAtpūtas kompleks atrodas 3 km no Ķekavas centra, klusā un ļoti skaistā vietā, blakus upei Ķekaviņa. Kamīnzāle, pirts, dabas takas.
Visi banneri