Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma

Rēzeknes 14. arodvidusskola

Varoņu iela 11a, Rēzekne, Latvija, LV-4604
(+371) 64632762
 
VissPiedāvājumi
Produkti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresProfesionālā izglītība

Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Astroselena, izglītības centrs
Astroselena, izglītības centrsMācības Izglītības centrā "Astroselēna" ir piemērotas gan tiem, kas vēlas iegūt profesionālo augstāko izglītību astroloģijā, gan arī tiem, kas vēlas izprast šo interesanto zinātni savām personīgajām vajadzībām, apgūstot dažādu horoskopu interpretācijas mākslu.
EST Tehnoloģijas, SIA, svaru tirdzniecība un remonts
EST Tehnoloģijas, SIA, svaru tirdzniecība un remontsVisa veida svaru tirdzniecība un remonts. Svari tirdzniecībai, mājai, noliktavām, medicīnai, kraušanas pakalpojumiem, laboratorijām un daudz kam citam.
Mēnesnīcas, viesu nams
Mēnesnīcas, viesu namsViesu māja Mēnesnīcas, atrodas Grīvas upes krastā, piedāvājam naktsmītnes,kamīnzāle līdz 30 personām, sauna, labiekārtota virtuve, ugunskura vieta, volejbola laukums.
Chiffon, apģērbi
Chiffon, apģērbiChiffon darbojas modes industrijas sfērā un piedāvā saviem klientiem individuālo apģērbu šūšanu kā arī veido nelielas sērijveida kolekcijas, kuras tiek realizētas savā salonā. Jaunākās modes tendences, labākās cenas.
RD Met, SIA, metālapstrāde
RD Met, SIA, metālapstrādeSIA "Brizmet" nodarbojas ar metālapstrādi un metālizstrādājumu ražošanu pēc pasūtījuma. Virpošanas un frēzēšanas darbi. Pie mums strādā speciālisti ar lielu pieredzi mētālapstrādes jomā.
Tavs Draugs, zoosalons
Tavs Draugs, zoosalonsUzņēmumam SIA''Tavs Draugs'', Rīgā atrodas divas veterinārās aptiekas kuras sevī ietver arī zooveikalu sortimentu.Veikali atrodas Pētersalas iela 17 un Ilūkstes iela 109. Kā pārdevēji un konsultanti kas strādā abās aptiekās ir diplomēti veterinārārsti un veterinārie feldšeri, tāpēc mēs varam nodrošināt pilnvērtīgu konsultāciju un kvalitatīvu apkalpošanu.
BriedīšKrogs, krodziņš
BriedīšKrogs, krodziņšĢimenes restorāns Jūrmalā. Dienas piedāvājumi. Telpas banketiem un bērnu ballītēm.
Hotel De Lita, viesnīca
Hotel De Lita, viesnīcaVienā no skaistākajiem kūrortiem Lietuvā - Druskininkai, darbu uzsāk jauna, moderna, ērta un mājīga, trīs zvaigžņu viesnīca ar klasisko nosaukumu De Lita.
Medus veikals, veikals
Medus veikals, veikalsPiedāvā: Vairāk neka 30 veidu medus ievāktu Latvijas bišu dravās, uzturu bagātinātājus, bišu vaska ziedes, 100% bišu vaska sveces, biškopības produktus (ziedputekšņus, bišu maizi, bišu māšu peru pieniņu, propolisu).
Visi banneri