Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma

Profesionālās karjeras izvēles centrs, Alūksnes nodaļa

Pils iela 68, Alūksne, Alūksnes novads, Latvija, LV-4301
(+371) 64322441
 
VissPiedāvājumi
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresKarjeras izvēles centri

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 6427
Meklēšanas rezultātos parādīts : 32372
Skatīt arī katalogā : Karjeras izvēles centri


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Nomadic Homes glempings Tipi village, glempings
Nomadic Homes glempings Tipi village, glempingsTIPI VILLAGE - unikāla atpūtas vieta ar plašu teritoriju, kurā rast jaunas izjūtas nakšņojot mūsu Tipi teltīs, saplūst ar dabu, baudīt klusumu un mieru tālu no pilsētas, redzēt briežu un stirnu barus, supot apkaimes ūdeņos, doties pārgājienā pa meža takām, šaut ar loku, baudīt dabiskas ainavas skaistumu un gūt neaizmirstamu lauku piedzīvojumu.
Magnus Hotel, viesnīca
Magnus Hotel, viesnīcaMagnus HOTEL - jauna trīs zvaigžņu viesnīca Kauņā pilsētas centrā. Deviņu stāvu ēka, 82 modernas un komfortablas divvietīgas istabas, 7 luksi. Restorāns 60 viesiem ar Eiropas virtuvi.
Lantus, lauku māja
Lantus, lauku mājaAtpūta laukos ar lauku labumiem un zāļu tējām, izbaudot lauku SPA, kas dos iespēju uzlabot savu pašsajūtu un radīt laimes sajūtu.
Kompānija Avotiņi, SIA, būvmateriālu tirdzniecība
Kompānija Avotiņi, SIA, būvmateriālu tirdzniecībaCeltniecības materiālu tirdzniecība, jumta un sienu materiālu ražošana no plānā lokšņu tērauda. Vairāk kā 2000 nosaukumu, kuri izgatavoti no augstvērtīgām izejvielām, izmantojot progresīvas tehnoloģijas.
Kaktusu māja
Kaktusu mājaLolita Bālere ir rokdarbu amata meistare, kura ar lieliem panākumiem savus darbus izstādījusi vairākās Latvijas bibliotēkās. Lolitas kolekcijā ir apskatāmi 250 adīti un tamborēti kaktusi, kā arī dažādi meistardarbi. Nesteidzīgai rokdarbu kolekcijas baudīšanai, izstādes īpašniece piedāvā iemalkot siltu tēju un aromātisku kafiju omulīgajā atpūtas stūrītī. Visus Kaktusu Mājas darinājumus ir iespējams iegādāties.
Mārkulīči, medību sporta un atpūtas vieta
Mārkulīči, medību sporta un atpūtas vietaMārkulīču āra šautuvēs var izmēģināt dažādus medību šaujamieročus, šaušanu ar loku, apgūt zināšanas pie prasmīga šaušanas instruktora. Te ir sporta laukumi, neparastas brīvā kritiena šūpoles, kā arī iespēja nakšņot mājīgā viesu namiņā ar pirti.
Olymp, fitnesa klubs
Olymp, fitnesa klubsFitnesa klubs Olymp piedāvā jaunākās paaudzes trenažieru zāli, aerobiku, karate, boksa nodarbības. Grupu nodarbību zāle ar peldošo grīdu, stiepšanās telpa, fitobārs, sauna, solārijs.
Burtnieki, viesu māja
Burtnieki, viesu mājaViesu nams Burtnieki atrodas apmēram 120 km no Rīgas un 25 km no Valmieras, teikām apvītā Burtnieka ezera krastā. Piedāvājam atpūtu no pilsētas kņadas un trokšņiem, izbaudot klusumu mūsu nelielajā parciņā.  
Gara dziednieces Ināras Krūmiņas privātprakse
Gara dziednieces Ināras Krūmiņas privātprakseNetradicionālā medicīna, Reiki terapija, Reiki apļi, Reiki apmācība, Ajūrvēda, Ajūrvēdas masāžas, Veselības atjaunošana garīgajā un fiziskajā līmenī, Blokāžu likvidēšana visos ķermeņa līmeņos, Greiza iegurņa korekcija, Muguras taisnošana
Visi banneri