Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma

Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Žagarkalns, slaloma trase
Žagarkalns, slaloma traseAktīvā atpūta, Slēpošana un snovbords Kalnu slēpošanas trases, Distanču slēpošana, Ziemas inventāra noma, Slēpošanas instruktori, Naktsmītnes
Gardens, SIA
Gardens, SIATeritoriju labiekārtošana, apzaļumošana, dārzu projektēšana, ierīkošana un apstādījumu kopšana. Dekoratīvās dārza apmales ierīkošana zālienam un dobēm. zāliena, paklājzāliena ierīkošana un pļaušana. Dzīvžogu stādīšana un apgriešana. Dekoratīvo stādu formēšana. Dižstādu stādīšana. Akmens dārzu izbūve un citi labiekārtošanas un apzaļumošanas darbi.https://gardens.lv/
Slēpošanas un atpūtas parks Ozolkalns, aktīvā tūrisma centrs
Slēpošanas un atpūtas parks Ozolkalns, aktīvā tūrisma centrsAktīvs visu gadu! Ozolkalns piedāvā atpūtas iespējas un nakšņošanu Gaujas Nacionālajā parkā, Cēsu pievārtē. Ziemā tās ir kalnu slēpošanas un snovborda trases, kas sasniedz 500 m garumu. Kalns aprīkots ar krēslu un diviem enkuru pacēlājiem, pieejama inventāra noma un instruktoru pakalpojumi.
Oneway Logistics, SIA
Oneway Logistics, SIAOneway Logistics uzticama transporta un ekspedīcijas kompānija, kura piedāvā pilnu loģistikas pakalpojumu kompleksu, Jūsu kravas glabāšanu un apdrošināšanu. Garantējam jebkāda veida transportēšanu Eiropas, Skandināvijas, Āzijas un NVS valstīs.
Miolans, SIA, metāla durvju ražotne
Miolans, SIA, metāla durvju ražotneMIOLANS SIA. SEIFI. Metāla DURVIS. Izgatavošana pēc pasūtījuma. No 1992.gada mēs strādājam Jūsu labā.
Villa Anna, viesu nams
Villa Anna, viesu namsVilla Anna - tas ir mūżīgais sirmās jūras un tas nostāstu noslēpums, ko papildina čaklu pavāru sagādāta azaida aromāts, kas ienāk kopā ar rīta saules stariem Jūsu istabā.
Lonas Latvija, SIA, veikals
Lonas Latvija, SIA, veikalsLONAS - ir guļamistabas mēbeļu un citu kvalitatīva miega atribūtu ražotājs. Lielākā daļa LONAS matraču ražošanas procesa ir rūpīgs roku darbs. Pasūtītos un izgatavotos LONAS produktus mēs piegādāsim paši ar savu transportu, un mūsu kurjeru komanda uznesīs matraci līdz pat jūsu gultai, bet LONAS gultu piegādās un jūsu mājās saliks bez maksas.
Gaujas Lukss, kafejnīca - banketu zāle
Gaujas Lukss, kafejnīca - banketu zāleKafejnīca - banketu zāle Gaujas Lukss piedāvā svinību telpas no 10 līdz 100 cilvēkiem. Klājam gan kāzu galdus, gan bēru mielastus.
Kandavas keramikas ceplis, darbnīca
Kandavas keramikas ceplis, darbnīcaKandavas keramikas ceplī darbojās jaunā māksliniece Linda Romanovska. Iespēja apskatīt darbnīcu , iegādāties, pasūtīt keramikas darbus un piedalīties dažādās radošās darbnīcās.
Visi banneri