Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Vangažu Evaņģēliski Luteriskā baznīca

Vangažu Evaņģēliski Luteriskā baznīca

Vangažu baznīca, Inčukalna pagasts, Siguldas novads, Latvija, LV-2136
(+371) 29478251
 
VissPiedāvājumiKarte
Apraksts

Vangažu Evaņģēliski Luteriskā baznīca ir sens kultūras un arhitektūras piemineklis, kuru ieskauj mierpilni lauku dabas skati. Vangažu Evaņģēliski Luteriskā baznīca atrodas bieza meža ielokā, nelielā pakalnā. No šī pakalna paveras skats uz mierpilniem lauku dabas skatiem, kurus var nesteidzīgi baudīt, iekārtojoties uz kāda no apkārtnē izvietotiem soliņiem.

Baznīca tika atklāta 1789. gadā un darbojās līdz pat 20. gadsimta sākumam, līdz karadarbības rezultātā tika nopostīta. Laika ritējums un vēsturiski notikumi mainīja ēkas izmantošanas nolūkus, un tikai 90. gadu sākumā tā atguva savu īsteno veidolu.

Baznīca ir neliela, tomēr ļoti mājīga un gaiša. Jau no attāluma tā izstaro patīkamu siltumu, aicinot apmeklētājus doties iekšā.

PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresBaznīcas, dievnami Draudzes
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 5442
Meklēšanas rezultātos parādīts : 36910


Lumag Machinery Baltic
Lumag Machinery BalticJaudīga un kvalitatīva malkas sagatavošanas tehnika. Benzīna dzinēja, elektromotora un traktora piedziņas profesionālie, hidrauliskie malkas skaldītāji.
Jāņa Zābera memoriālais muzejs
Jāņa Zābera memoriālais muzejsJāņa Zābera muzejs izveidots 1973.gada vasarā, tūlīt pēc izcilā Latvijas operas tenora nāves. Dzimtajās mājās var apskatīt fotogrāfijas no viņa dzīves gājuma, afišas, operu tērpus.
Veselības centrs Medeors pluss-S
Veselības centrs Medeors pluss-SMūsu Veselības centrs Medeors pluss-S” ir izveidots  ar nolūku sniegt palīdzību cilvēkiem ar muguras problēmām, sporta traumām, pēc operācijas rehabilitācijā, piedāvājam veselības uzturēšanas programmas biroja darbiniekiem, grūtniecēm, sievietēm pēcdzemdību periodā, kā arī tiem kuriem pāri 60 un vairāk.
Mīts, akmens apstrāde
Mīts, akmens apstrādeSabiedrība MĪTS izgatavo 15 veidu un 8 krāsu betona bruģakmeni, ceļu un ietvju apmales, betona pakāpienus.
Kandavas keramikas ceplis, darbnīca
Kandavas keramikas ceplis, darbnīcaKandavas keramikas ceplī darbojās jaunā māksliniece Linda Romanovska. Iespēja apskatīt darbnīcu , iegādāties, pasūtīt keramikas darbus un piedalīties dažādās radošās darbnīcās.
Elizabete, stomatoloģijas un lāzerterapijas klīnika
Elizabete, stomatoloģijas un lāzerterapijas klīnikaZobārstniecības pakalpojumi. Bērnu zobārstniecība. Stomatoloģija. Zobu mākslinieciskā restaurācija. Zobu protezēšana.
Zobārstniecības centrs Svenata
Zobārstniecības centrs SvenataZobārstniecības centrs Svenata. Augsti kvalificēti speciālisti, vismodernākās zobārstniecības iekārtas, žokļu un mutes dobuma slimību profilakses un ārstēšana.
Evergreen, akmens apstrāde
Evergreen, akmens apstrādeAkmens materiāli - bruģakmens, granīta apmales, akmens apdares plāksnes, flīzes, pakāpienu plāksnes, kāpņu elementi, puķu podi, kastes, palisādes, žogu stabi un citi dabīga akmens materiāli.
ZOONA , teritorijas kontroles sistēmas dzīvniekiem
ZOONA , teritorijas kontroles sistēmas dzīvniekiemZOONA, radio sistēmu dzīvniekiem tirdzniecība. Partneri ir ASV kompānija PetSafe. PetSafe izstrādā radio un elektroniskas ierīces, kuras uzlabo cilvēku un dzīvnieku attiecības.
Titan, fitnesa klubs
Titan, fitnesa klubsUzmanību! Akcija. Pērkot abonementu ar laika ierobežojumu uz gadu, cena tikai 15Ls. Sporta klubā TITAN!
Visi banneri