Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma

Apustuliskā svētā Gara spēka draudze

Avotu iela 10a, Liepāja, Latvija, LV-3401
(+371) 63423946
 
VissPiedāvājumi
Produkti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresDraudzes

Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Eco Roof niedru jumti un celtniecība
Eco Roof  niedru jumti un celtniecībaECO ROOF ir daudzu gadu pieredze. Jumtus klājam visās Eiropas Savienības valstīs neatkarīgi no klienta atrašanās vietas, vai nu ar saviem, vai klienta materiāliem.
Chiffon, apģērbi
Chiffon, apģērbiChiffon darbojas modes industrijas sfērā un piedāvā saviem klientiem individuālo apģērbu šūšanu kā arī veido nelielas sērijveida kolekcijas, kuras tiek realizētas savā salonā. Jaunākās modes tendences, labākās cenas.
Masāžas studija 8
Masāžas studija 8Limfodrenāžas masāža uzlabo jūsu veselību vairojot enerģiju un vitalitāti, uzlabo vielmaiņu, imūnsistēmu, miegu, darba efektivitāti, veicina asins cirkulāciju, padara tvirtāku ādu samazina tūsku, ķermeņa apkārtmērus un celulītu.
Aleksandra, sauna - atpūtas centrs
Aleksandra, sauna - atpūtas centrsVienmēr esam priecīgi Jūs redzēt mūsu jaunajās VIP saunās pašā pilsētas centrā. Jūsu rīcībā somu sauna, skaists, silts baseins ar kaskādi, hidromasāžu, pagaismu un mūsdienu filtrācijas sistēmu
Mauriņi, viesu nams
Mauriņi, viesu namsViesu nams Mauriņi atrodas Allažu pagastā, aptuveni sešu kilometru attālumā no Siguldas. Mauriņi ir divstāvu ēka, ar individuāli iekārtotiem numuriņiem, kamīna telpu, baseinu, pirti un lielāku svinību zāli. Semināru rīkotāji
Veido sevi, studija
Veido sevi, studijaTikšanās vieta kustību un mūzikas mīļotājiem. Vieta, kur piepildīt senu vai jaunu sapni. Studija Tev, Taviem draugiem un ģimenei.
Moto & Metal NESTER CUSTOM art gallery, mākslas galerija
Moto & Metal NESTER CUSTOM art gallery, mākslas galerijaNESTER CUSTOM ir radoša darbnīca dizaineru mēbeļu un unikālu skulptūru veidošanai no metāla. Par pamatu mūsu izstrādājumiem izmantojam automobiļu, motociklu, elektroinstrumentu detaļas un citus metāla izstrādājumus. Mūsu uzņēmums sāka attīstīties bojātu automašīnu remonta un motociklu atjaunošanas jomā, ko mēs turpinām veiksmīgi veikt un šodien, vienlaikus radot CUSTOM motociklus.
Vārpiņas MR, SIA
Vārpiņas MR, SIAMežs ir nozīmīga ekosistēma, ko nedrīkst novērtēt tikai finansiāli. Tā pilda gan sociālo, gan arī ir neaizstājams ekoloģisko funkciju nodrošināšanā. Mēs esam daļa no ekosistēmas, tāpēc pasauli redzam, kur katrs īpašnieks savu mežu apsaimnieko pēc labākajiem ilgtspējīgas attīstības kanoniem – mūsu klimata, vides un cilvēku labā. Tieši to ievērojam savā darbā – rādām paši piemēru un izglītojam citus, kā veiksmīgāk iekļaut kokus pilsētvidē.
Veselības centrs Medeors pluss-S
Veselības centrs Medeors pluss-SMūsu Veselības centrs Medeors pluss-S” ir izveidots  ar nolūku sniegt palīdzību cilvēkiem ar muguras problēmām, sporta traumām, pēc operācijas rehabilitācijā, piedāvājam veselības uzturēšanas programmas biroja darbiniekiem, grūtniecēm, sievietēm pēcdzemdību periodā, kā arī tiem kuriem pāri 60 un vairāk.
Visi banneri