Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Kokneses pagasta bibliotēkas Bērnu nodaļa

Kokneses pagasta bibliotēkas Bērnu nodaļa

1905. gada iela 7, Koknese, Aizkraukles novads, Latvija, LV-5113
(+371) 65161729
(+371) 65161729
 
VissPiedāvājumiKarte
Apraksts

Bērnu literatūras nodaļas darba laiks:

  • Pirmdiena        9.00 - 17.00
  • Otrdiena          9.00 – 18.00
  • Trešdiena         9.00 - 17.00
  • Ceturtdiena      9.00 - 17.00
  • Piektdiena        9.00 - 17.00
  • Sestdiena        10.00 –14.00

      No 01.06 – 31.08. sestdien, svētdien slēgts.

Ar 2015. gada 1.jūniju reorganizē Kokneses novada Kokneses pagasta bērnu bibliotēku, tā tiek pievienota Kokneses novada Kokneses pagasta bibliotēkai kā Bērnu literatūras nodaļu.

Misija - radīt bērnos lasīt prieku un veicināt jauniešus kļūt par prasmīgiem informācijas meklētājiem un lietotājiem.

Bērnu literatūras nodaļa ir atvērta un draudzīga pasaule bērniem, kurā var iegūt vajadzīgo informāciju gan mācībām, gan brīvā laika pavadīšanai, iepazīties ar jaunajām grāmatām, presi, spēlēt galda spēles, likt mozaīkas (puzles), skatīties animācijas filmas un gleznu izstādes, darboties internetā un piedalīties bibliotēkas rīkotajos pasākumos, bibliotekārajās stundās un radošajās darbnīcās.


Bērnu literatūras nodaļa aktīvi piedalās ikgadējos valsts mēroga projektos:

  • Lasīšanas veicināšanas programmā “Bērnu/Jauniešu/Vecāku Žūrija”,
  • Ziemeļvalstu bibliotēku nedēļa,
  • Skaļās lasīšana,

 


Bērnu literatūras nodaļā sniegtie pakalpojumi

Bezmaksas

  • Universāls brīvpieejas grāmatu krājums bērniem.
  • Uzziņu literatūra, datu bāzes www.letonika.lvwww.news.lv un portāls www.filmas.lv.
  • Preses izdevumi – bērniem .
  • Novadpētniecības literatūra un materiāli.
  • Bibliotekāro un bibliogrāfisko uzziņu un konsultāciju sniegšana.
  • 5 datoru lietotāju vietas un bezmaksas apmācība darbam ar datoru un internetu.
  • Bibliotēku, lasīšanu un literatūru popularizējoši pasākumi (izstādes, tematiskie un literārie pasākumi, bibliotekārās stundas u.c.)
  • SBA pakalpojumi.
  • Lietotāju apmācība elektroniskās informācijas meklēš
  • Rotaļu stūrītis pašiem mazākajiem.

Maksas 

  Maksas pakalpojumu cenrādis 

PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresBibliotēkas
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 9851
Meklēšanas rezultātos parādīts : 193617


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Ziepju virtuve
Ziepju virtuvePiedāvājam : ziepju masas, bāzes šampūnam, dušas želejai un matu balzamam, krāsvielas, perlamutri (mikas), gliteri (spīdumi), pārtikas aromātus, ēteriskās eļļas, smaržvielas, bāzes eļļas un sviestus, ziepju formas, instrumentus ziepju veidošanai un iepakošanai.
Mobilā atpūta
Mobilā atpūta
Līcīši, atpūtas komplekss
Līcīši, atpūtas komplekssDaugavas un Kausupītes ieskautajā līcī mājvietu sev radis Dabas relaksācijas un svinību komplekss „Līcīši” - cilvēka prāta un dabas radīta vide, kādu citviet neatrast. Skatienam paveras saules gaismas, ūdens un debess krāsu spēles.
220.lv interneta veikala ofiss
220.lv interneta veikals piedāvā ērtu, ātru ieprikšanos internetā, kā arī plašu preču klāstu, nodrošinot pasūtīto preču piegādi visā Latvijā.
Atlas Motors, autosalons - autoserviss
Atlas Motors, autosalons - autoservissAtlas Motors ir neatkarīgs ASV auto uzņēmums: riepu, automašīnu un rezerves daļu tirdzniecība, auto serviss.
Leibuk, IK
Leibuk, IKGrāmatvedības pakalpojumi visa veida uzņēmējdarbības formām.Konsultācijas biznesa uzsākšanā, piemērotākās uzņēmējdarbības formas izvēle, nodokļu režīma izvēle. Uzņēmums "Leibuk" sniedz kompleksus pakalpojumus, sākot ar biznesa plāna izstrādi, sabiedrības dibināšanu, grāmatvedības apkalpošanu un ekonomiskās analīzes veikšanu uzņēmumiem.
Alturs, IK, Rīgas filiāle, autobusu noma
Alturs, IK, Rīgas filiāle, autobusu nomaUzņēmums Alturs IK autobusu nomas un pasažieru pārvadājumu jomā darbojas jau vairāk kā 10 gadus. Mūsu rīcībā ir vadītāji, kas ir uzkrājuši pieredzi daudzos braucienos pa Latviju, Eiropu, Krieviju un citām valstīm.
Bērnības sala, bērnu pieskatīšanas un attīstības centrs
Bērnības sala, bērnu pieskatīšanas un attīstības centrsBērnu centra tiks organizētas radošas nodarbības, tiek apgūta jauna informācija, attīstītas jaunas prasmes un iemaņas. Liela izēvelē dažādu materiālu, pedagogi izmanto dažādas darba metodes. Nodarbības tiek pasniegtas latviešu un krievu valodā. Mūsu uzdevums ir lai bērnam centrā pavadītais laiks paiet pēc iespējas interesantāk, veicina- iztēli, uztveri, domāšanu, fantāziju un vingrina un nostiprina rokas sīku muskulatūru, praktiskā darbībā. Veicināt sociālo un emocionālo prasmju attīstīšanu, komunikācijas spējas. Piedāvāt mazākumtautību bērniem latviešu valodas apgūšanu. Nodarbību istabas ir iekārtotas gaišas un saulainas telpas un dažādam attistošam rotaļlietām atbilstoši bērnu vecumam.
Dizains un Druka, SIA
Dizains un Druka, SIAPiedāvājam kvalitatīvus un operatīvus pakalpojumus, dizainā un drukā, par pieņemamām cenām - uzņēmumiem un privātpersonām. | Šobrīd lielformāta drukai -20% atlaide | Piedāvājumā ietilpst: dizaina izstrāde; plakāti; kanvas; roll up; pvc baneri; logu un skatlogu uzlīmes; automašīnu līmplēvju izdrukas; lielformāta fotogrāfijas; ploterdarbi u.c. Garantējam darbu maksimāli īsā termiņā un labākajā kvalitatē!
Visi banneri