Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Rīgas Skolēnu pils, bērnu un jauniešu centrs

Rīgas Skolēnu pils, bērnu un jauniešu centrs

Krišjāņa Barona iela 99, Rīga, Latvija, LV-1012
(+371) 67848826 - direktors Juris Bogdānovs / sekretāre Ieva Eriksone
 
VissPiedāvājumiVideo
Video
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresBērnu un jauniešu centri   Mākslas pulciņi      Apģērbu stila un modes pulciņi      Floristikas pulciņi      Grafikas un zīmēšanas pulciņi      Kokapstrādes un dizaina pulciņi      Rotaslietu izgatavošanas pulciņi      Tekstildizaina pulciņi      Tēlniecības pulciņi      Trauku apgleznošanas pulciņi      Keramikas pulciņi      Zīmēšanas un gleznošanas pulciņi      Juveliermākslas un metāla dizaina pulciņi   Mūzikas pulciņi      Vokāli instrumentālie ansambļi      Basģitārspēle un ģitārspēle      Bērnu un jauniešu kori      Koklētāju ansambļi      Vokālie ansambļi      Pūtēju orķestri      Akordeonistu ansambļi      Bērnu vokālā studija      Akordeonistu ansambļi      Džeza un vieglās mūzikas vokālās grupasTeātra pulciņiMuzejiDeju studijas   RitmoplastikaSporta pulciņi   Badmintons   Joga   Karatē   Orientēšanās   Sporta deju treniņi bērniem   Šaušana    Dambrete   FlorbolsTehniskā jaunrade   Datoru laboratorija   Fotostudija   Modelēšanas un konstruēšanas pamati    Multiplikācijas studija   Radioelektronika   Radiovadāmie automodeļiCiti pulciņi   Folkloras ansambļi   Lietišķā vēsture
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 32664
Meklēšanas rezultātos parādīts : 310882
Skatīt arī katalogā : Bērnu un jauniešu centri


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Prāga Lukss, salons-veikals
Prāga Lukss, salons-veikalsPlaša sortimenta kristāla lustras. Kristāla lustras nelielām telpām. Greznas lustras mājam, viesnīcām un pilīm. Bra, stāvlampas, galda lampas. Bohemijas stikls, kristāla trauki. Dāvanas, interjera preces, kristāla piekariņi. Ekskluzīvi dizaina un izgaismosanas projekti. Interjera dizains.
Lobes krogs, viesu nams
Lobes krogs, viesu namsLobes krogs. Kafejnīca - līdz 50 cilvēkiem, banketa zāle - līdz 150 cilvēkiem, numuriņi, pirts - līdz 20 cilvēkiem.
Art Fabrics, SIA
Art Fabrics, SIANodarbojamies ar visa veida ierāmēšanu - gan gleznu, spoguļu, izšuvumu - kuri arvien biežāk sastopami, gan gobelēnu, plakātu! Mūsu praksē ir ierāmēt un noformēt visas izsoles, kuras notiek Rīgā, gan izstādes, gan visādus dizaina objektus!
Kristus Karaļa kalns, kalns
Kristus Karaļa kalns, kalnsAglonā, Karaļa kalnā, 2006. gada 16. septembrī ir atklātas “Jēzus Kristus – uzvarētāja” un “Eņģeļa ar Dzīvības grāmatu” skulptūras. Vēl ir uzstādītas skulptūras : Krusts, ko nes 12 ciltis, «Jaunava Marija ar Jēzus bērniņu» un «Lotosa zieds»
Aļņi, viesu māja
Aļņi, viesu mājaViesu Nams Aļņi piedāvā:Viesu māju ar banketu zāli kāzām un svinībām līdz 46 personām. Nakšņošanai 34 guļvietas - ieskaitot papildvietas. Numurs jaunlaulātajiem. Guļbūves pirts ar āras baseinu un ūdens kaskādi.Nojumi nelielām svinībām vasaras sezonā. Ēdināšanu un apkalpošanas pakalpojumus kāzām, viesībām, banketiem, semināriem, nelieliem sporta pasākumiem.Atrodamies 25 km no Rīgas, 3 km no Ogres starp Ogri un Tīnūžiem.
Terion, veterinārā klīnika
Terion, veterinārā klīnikaVeterinārā klīnika Imantā. Veterinārā aptieka. Suņu, kaķu barība. • Dzīvnieku terapija, ķirurģija, suņu, kaķu, sesku vakcinācija, konsultācijas. • Suņu, kaķu, sesku, trušu vakcinācijas. • Veterinārie medikamenti,
Vidi, viesu nams
Vidi, viesu namsAtpūta pie Sasmakas ezera. Vieta svinību, sporta pasākumu un nometņu organizēšanai. Banketu zāle un pirts.
P. Čerņavska keramikas māja
P. Čerņavska keramikas mājaEkspozīcijas apskate. Iespēja pašam izmēģināt roku podu virpošanā. Izstrādājumus iespējams iegādāties.
Indāni, lauku māja
Indāni, lauku mājaLauku māja, pirts, lauku saimniecība (bioloģiskā lauksaimniecība). Izjādes ar zirgiem, ekskursijas pa lauku saimniecību. Seno darbarīku kolekcijas.
Visi banneri