Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma

Lotoss, veikals

Baznīcas laukums 8b, Smiltene, Smiltenes novads, Latvija, LV-4729
(+371) 64772199
 
VissPiedāvājumi
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresZiedi

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 5888
Meklēšanas rezultātos parādīts : 25768
Skatīt arī katalogā : Ziedi


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Lejasmalas, atpūtas komplekss
Lejasmalas, atpūtas komplekssBrīvdienu mājas un pirts Lejas ezera krastā. Romantiska atpūtas vieta uz neapdzīvotas salas. Telpas semināriem un banketiem. Telšu un piknika vietas.
Granitops
GranitopsGRANITOPS ir izturīgs polimēru materiāls virsmu pārklāšanai. Virsmām piešķir elegantu granīta izskatu, labas lietošanas un kopšanas īpašības.
Amatnieks Dainis Lēgenbergs, kokapstrāde
Amatnieks Dainis Lēgenbergs, kokapstrādePiederumi Jūsu virtuvei, mājai, pirtij, dārzam, kā arī visam pārējam, sākot no koka lāpstiņām un karotītēm, beidzot ar pārvietojamu saunu un mucu, kurā var sildīties cauru gadu.
Kandavas novadpētniecības muzejs, muzejs
Kandavas novadpētniecības muzejs, muzejsKandavas novada muzejs dibināts 1995.g., ēka celta 19. gs. otrajā pusē, muzejā skatāma ekspozīcija “Mēs savai pilsētai”, stāsti par telefona attīstību un pastu Kurzemē, kā arī atmiņas par PSRS laiku “Sarkanajā stūrīti”.
Lobes krogs, viesu nams
Lobes krogs, viesu namsLobes krogs. Kafejnīca - līdz 50 cilvēkiem, banketa zāle - līdz 150 cilvēkiem, numuriņi, pirts - līdz 20 cilvēkiem.
Baltijas durvis
Baltijas durvisBaltijas durvis. Metāla durvis. Logi. Durvis. Plastikāta logi. Ugunsdrošās durvis. Iekšdurvis. Uzstādīšana. Montāža.
Dikolat, SIA
Dikolat, SIADIKOLAT - tas ir drošs gaisa kompresoru iekārtu piegādātājs. Mēs esam gatavi piegādāt pilnu pakalpojumu ķēdi, kas saistīta ar gaisa komresoriem: no piegādes un uzstādīšanas līdz izejmateriālu apgadei un servisa pakalpojumiem. Mūsu firmas veiksmes pamatā ir liela pieredze un kvalitatīvs kompresoru iekārtu piedāvājums (skrūvju un virzuļu kompresori, spiestā gaisa sausinātāji, maģistrālie filtri, gaisa sistēmas). Mēs piegādājam pazīstamu ražotāju kompresoru iekārtas - ABAC, ALUP, FIAC, REMEZA, BALMA, GardnenDenver, Tamrotor.
Aivars Neško, pieminekļu darbnīca
Aivars Neško, pieminekļu darbnīcaAkmeņkalis Aivars Neško, strādā jau kopš 1978. gada. Izgatavo pieminekļus no Latvijas laukakmens, kā arī no importēta granīta un marmora. Panākumu atslēga – individuāla pieeja darbam, uzklausām klienta vēlmes un atrodam vispiemērotāko risinājumu!
Pagalmiņi, lauku māja
Pagalmiņi, lauku mājaNaktsmājas 15 cilvēkiem, virtuve ar aprīkojumu, pirts, sauna, duša. Piknika māja ar kamīnu, laivu noma, divriteņu noma. Piedāvājam lauku produktus: dārzeņus, piena produktus, upenes, austersēnes.
Visi banneri