Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Ķoņu dzirnavas, viesu nams

Ķoņu dzirnavas, viesu nams

Dzirnavas, Ķoņu pagasts, Valmieras novads, Latvija, LV-4247
(+371) 26424567
(+371) 28346892
 
VissPiedāvājumiGalerijaKarte
Apraksts
Vienīgā vieta Latvijā,kur vienkopus maļ graudus, vērpj vilnu, šuj segas un spilvenus, kas pildīti ar aitu vilnu. Šeit tiek rīkoti aktīvās atpūtas pasākumi, kāzas, ekskursijas, kā arī iespējams nakšņot viesu namā, doties pirtī un garšīgi paēst. Ķoņu dzirnavas atrodas Rūjas upes 7km no Rūjienas un 7km no Latvijas - Igaunijas robežas. Ķoņu dzirnavās darbojas kāršamās un vērpjamās iekārtas, dzirnas graudu malšanai, hidroturbīnas ražo elektroenerģiju, un tas viss ir pieejams tūristu apskatei, kas atbraucot pie mums izteica vēlmi uzturēties šeit ilgāk. Tāpēc tika uzcelts viesu nams, kurā ir 27 gultasvietas ar ērtībām. Senatnīgas sajūtas cienītājiem izveidojām 25 gultas vecajās dzirnavās. Vasaras sezonā siena šķūni pielāgojām viesu gulēšanai un uzņemšanai. Esam saglabājuši vecās pirtiņas labo auru,kuras iekuršana aizņem 5 stundas, kas nodrošina pēršanos ar zāļu slotiņām visa vakara garumā. Viesu namā ir izmantojama sauna,kuru var izmantot jau pēc stundas. Viesu nama virtuvē pavāres gatavo visiem ēst gribētājiem maltīti, ar pašceptu maizīti. Ciemiņiem, ja ir vēlme, ir iespēja arī gatavot pašiem. Apkārtnē izveidots karpu dīķis, kā arī divas peldvietas dzirnezerā, iespēja iznomāt laivas, ūdensvelosipēdu, dīķa krastos atrodas arī plostiņš, kas parasti piesaista ūdens cienītājus, izveidotas piknika vietas. Viesi var gulēt gultās uz vilnas matracīšiem un spilveniem un segties ar dzirnavu šuvēju šūtām vilnas
Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresNaktsmītnes Viesu nami Skatīt vairāk   2-vietīgi numuri    Telšu vietas    Vasaras mājiņas Tūrisma apskates objekti    Dzirnavas Skatīt vairāk   Ekskursijas ar līdzdarbošanos Amatnieki    Vilnas pārstrāde    Vilnas segas Skatīt vairāk   Audēji Skatīt vairākBanketu zāles un telpas svinībām    Kamīnzāle    Ēdināšanas pakalpojumi    Vietas kāzu svinībām Skatīt vairākSporta un tūrisma inventāra noma    Laivu noma, īre Skatīt vairāk   Katamarānu noma, īre    Slēpju noma Pasākumu organizēšana Skatīt vairāk   Folklora un tradīcijas    Ziemassvētku un Jaungada svinības Skatīt vairāk   Maizes cepšana Skatīt vairākTelpas konferencēm un semināriem Sporta spēļu laukumi Aktīvā atpūta Skatīt vairāk   Izjādes ar zirgiem Skatīt vairāk   Velomaršruti    Izbraucieni pajūgā Skatīt vairāk   Ekskursijas Skatīt vairākAtpūta pie dabas Skatīt vairāk   Atpūta pie ezeriem    Makšķerēšana Skatīt vairāk   Karpu dīķi    Dabas takas    Piknika vietas Skatīt vairākPirtis    Lauku pirts    Pirtnieku pakalpojumi    Saunas
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 81947
Meklēšanas rezultātos parādīts : 2563252


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Pierīgas pirtis, pirts
Pierīgas pirtis, pirtsPirts ēka, kur nosvinēt jubilejas līdz 8 cilvēkiem vai atpūsties ģimenei. Teritorija, 3ha platībā, kur uzrīkot sporta svētkus. Demokrātiskas un diferencētas cenas.
Zīmulis un ota, mākslas galerija, mākslinieku veikals
Zīmulis un ota, mākslas galerija, mākslinieku veikalsMūsu veikalos plašā sortimentā piedāvājam dažādus materiālus un piederumus visiem radoši darboties gribošiem cilvēkiem, sākot no mazuļiem un beidzot ar profesionāliem māksliniekiem.
Sniega suņi, braucieni suņu pajūgos
Sniega suņi, braucieni suņu pajūgosMēs piedāvājam arī garākus izbraucienus ziemā, ja sniega daudzums ir pietiekams, cenas sākot no 15.00 €/km. Grupām sākot no 145.00 €/stundā. Varam arī piedāvāt jautru un atraktīvu pasākuma vadītāju, kas aizpildīs gaidīšanas laiku, vai vienkārši izklaidēs Jūs un Jūsu bērnus.
Zvejnieki 2000, SIA, atpūtas bāze
Zvejnieki 2000, SIA, atpūtas bāzeIkviena no četrām kotedžām ir paredzēta sešiem cilvēkiem un ir aprīkota ar elektriskajām baterijām. Pirts ar kamīnzāli, lapenes svinībām, atpūta pie Cieceres ezera.
Jolanta, viesnīca
Jolanta, viesnīcaAtpūtas centrs Jolanta, Alūksnē, piedāvā komfortablus un ērtus viesnīcas numuriņus Alūksnes viesiem. Sauna, baseins, banketu zāle. Draudzīgas cenas.
Saulrieti, atpūtas komplekss, atpūtas centrs pie jūras
Saulrieti, atpūtas komplekss, atpūtas centrs pie jūrasRomantiska nedēļas nogale. Atpūta visai ģimenei, 16 ērtas un mājīgas guļvietas.Telpas svinībām un banketiem. Krievu un turku pirtis, džakuzi.
Mežinieku mājas, viesu nams
Mežinieku mājas, viesu namsMežinieku mājas . Naktsmītnes (54 pers.+ papildvietas); Banketi (zāle 120 pers.); Kāzu galdi; Ēdināšana; Pirtis (sauna, džakūzi, kubuls); Pirtnieks, masieris;  Ekskursijas dabā; Aktivitātes bērniem. Radošās darbnīcas. Rezervācija pēc iepriekšējās pieteikšanās!
Jaunmoku pils, viesnīca
Jaunmoku pils, viesnīcaJaunmoku pils - muižas ansamblis - muzejs, mākslas izstādes, viesnīca un vieta saviesīgiem sarīkojumiem.
Vidzemes logi, durvis un logi
Vidzemes logi, durvis un logiSIA "Vidzemes logi" ražo energoefektīvus, augstas kvalitātes PVC logus un durvis par samērīgu cenu. Uzticams partneris celtniecībā un renovācijā.
Visi banneri