Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
KAVET, SIA, veterinārā klīnika

KAVET, SIA, veterinārā klīnika

Brīvības gatve 347, Rīga, Latvija, LV-1006
(+371) 67543421
 
VissPiedāvājumi
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresViss mājdzīvniekiemVeterinārās klīnikas, servissVeterinārārsti, veterinārfeldšeriVeterinārās aptiekas   Ārstnieciskā dzīvnieku barība   Profesionālā dzīvnieku barība   Veterinārie medikamenti dzīvniekiem   Veterināro medikamentu vairumtirdzniecība un mazumtirdzniecībaVeterināro dokumentu izsniegšana, noformēšanaŽetoni mājdzīvniekiemMikročipi mājdzīvniekiemVeterinārās manipulācijasVeterinārās procedūrasDzīvnieku vakcinācija   Vakcīna pret trakumsērgu   Kompleksā vakcīna kaķiem   Kompleksā vakcīna suņiem   Vakcīna pret dermatomikozēm (kailo ēdi)   Vakcinācija kucēniem, kaķēniem   Trušu vakcinācija, vakcīna trušiemAcs plakstiņu korekcijasInhalācijas narkozeVeterināra konsultācijasVeterinārā terapijaVeterinārā ķirurģija, veterinārās operācijas   Traumatiskā ķirurģija dzīvniekiem   Ķeizargrieziens   Suņa kastrācija   Dzīvnieku sterilizācija, kastrācija   Kuces sterilizācija   Runča kastrācija   Kaķenes sterilizācija   Kosmētiskās operācijasDzīvnieku veterinārie izmeklējumi, slimību diagnostika, analīzesLaboratoriskās analīzes   Veterinārās urīna analīzes   Veterinārās asins analīzesDzīvnieku morga pakalpojumiDzīvnieku frizētavasDzīvnieku stacionārsMājdzīvnieku viesnīcas, patversmes
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 41006
Meklēšanas rezultātos parādīts : 1427143
Skatīt arī katalogā : Viss mājdzīvniekiem


AT grāmatvedība un audits, SIA
AT grāmatvedība un audits, SIAZvērinātu revidentu pakalpojumi un audits, uzņēmumu reģistrēšana, uzņēmumu novērtējums, grāmatvedības kārtošana un konsultācijas, konsultācijas nodokļu likumdošanā, grāmatvedības programmnodrošinājuma konsultācijas, iekšējās revīzijas un saimnieciski finansiālās darbības analīze, uzņēmumu likvidācijas veikšana
Ainažu Jūrskolas muzejs
Ainažu Jūrskolas muzejsAinažu jūrskolas muzejs ir piemiņas vieta šai pirmajai latviešu profesionālajai jūrskolai un tās absolventiem - latviešu un igauņu kapteiņiem un stūrmaņiem.
Villa Vanilla, viesnīca
Villa Vanilla, viesnīcaViesnīca Villa Vanilla piedāva 10 labiekārtotus numuriņus Siguldas klusajā centrā - tuvumā atrodas gan ēdināsnas vietas, gan ievērojami apskates objekti.
NESTER CUSTOM metāla mākslas galerija, gandrīz muzejs
NESTER CUSTOM metāla mākslas galerija, gandrīz muzejsElegantas izstāžu zāles, kurās atrodas metāla mākslas skulptūras un mēbeles, kas veidotas no auto un moto detaļām. Tā ir vieta, kurā apvienojas galerija, dizaina mēbeles un gleznas.
Acrulat, SIA
Acrulat, SIAMākslīgā akmens apstrāde un tirdzniecība, makslīgā akmens izlietnes, virutves virsmas, galda virsmas. Mākslīga akmens mēbeles.
Miedziņš, veikals
Miedziņš, veikalsViss guļamistabai un saldam miegam. Matrači, segas, spilveni, gultas pārvalki, spilvendrānas, palagi utt. Mūsu piedāvātā produkcija ir no tīrām, humānekoloģiskām izejvielām, ražota ar videi draudzīgām metodēm un modernām tehnoloģijām.
LMIC servisa centrs
LMIC servisa centrsLMIC SERVISS ir autorizēts SIEMENS servisa partneris. Veicam SIEMENS mobilo telefonu garantijas un pēcgarantijas remontus. Labojam NOKIA, SAMSUNG, SonyEricsson, Motorola u.c.
Saullēkti ozolos, viesu nams
Saullēkti ozolos, viesu namsViesu māja Ezernieku pagastā pie lielākās ozolu birzs Baltijā, blakus Ežezers ir salām bagātākais ezers Latvijā. Atpūta gan divām personām, gan lielām tūristu grupām. Banketu zāle līdz 40 cilvēkiem. Izbraucienus ar kuteri pa Ežezeru.
Sauna katram , veikals
Sauna katram , veikalsIebūvējam saunas pēc individuāla projekta. Pirts aksesuāri. Pirts krāsnis. Sāls istabas, paneļi. Gatavas saunu kabīnes. Aprīkojuma uzstādīšana.
Tuvs, SIA
Tuvs, SIAMūsu uzņēmums veic Zoo-preču vairumtirdzniecības un mazumtirdzniecības izplatīšanu Latvijā. Uzņēmums veiksmīgi sadarbojas ar Eiropas rūpnīcām un ir ekskluzīvais pārstāvis BOSCH Tiernahrung, kas ražo pazīstamu barību: Bosch, Sanabelle.
Visi banneri