Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma

Rudzīte Ā., veterinārārste

Rīti, Skultes pagasts, Limbažu novads, Latvija, LV-4025
(+371) 64065102
 
VissPiedāvājumi
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresVeterinārārsti, veterinārfeldšeri

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 5835
Meklēšanas rezultātos parādīts : 38734
Skatīt arī katalogā : Veterinārārsti, veterinārfeldšeri


Baltijas pinumi
Baltijas pinumiBaltijas pinumi. Pītas mēbeles, tirdzniecības grozi un paplātes, gan daudzus citi izstrādājumi no dabīgiem materiāliem un, jauni risinājumi Jūsu idejām.
Rigess, dārza tehnikas remonts un serviss
Rigess, dārza tehnikas remonts un servissHusqvarna un citu ražotāju dārza tehnikas remonts, serviss un apkope. Jūsu zāles pļāvējs, trimmeris, motorzāģis, traktors vai jebkura cita dārza tehnika nonāks pieredzējušās rokās, tiks apkopta un saremontēta.
Daina Galakrodzeniece, tekstilmāksliniece
Daina Galakrodzeniece, tekstilmākslinieceMūsu dzimtas aušanas tradīcijas balstās senā pagātnē, kad katrā lauku viensētā bija stelles un tajās tika austs viss: palagi, segas, dvieļi, seģenes, kā arī apģērba audumi, gan no lina, gan vilnas. Pārņemot arodu no mātes, tas tiek turpināts, dzīvo mūsu ģimenē un tiek nodots jaunajai paaudzei.
EST Tehnoloģijas, SIA, svaru tirdzniecība un remonts
EST Tehnoloģijas, SIA, svaru tirdzniecība un remontsVisa veida svaru tirdzniecība un remonts. Svari tirdzniecībai, mājai, noliktavām, medicīnai, kraušanas pakalpojumiem, laboratorijām un daudz kam citam.
Mazo dzīvnieku klīnika, veterinārā klīnika
Mazo dzīvnieku klīnika, veterinārā klīnikaPiedāvājam veterinārārsta konsultācijas, laboratoriskos un endoskopiskos izmeklējumus (brohoskopija un gastroskopija), rentgenu, sonogrāfisko izmeklēšanu, vakcināciju, ķirurģiskos pakalpojumus un mājdzīvnieku aprūpi, kas mājas apstākļos reizēm mēdz būt apgrūtinoša. Veicam mājdzīvnieku eitanāziju, iespējami arī apbedīšanas pakalpojumi. Izsniedzam izziņas dzīvnieka izbraukšanai uz ārzemēm.
Lielkaibēni, viesu nams
Lielkaibēni, viesu namsDivas zāles ar kamīniem, naktsmītnes (30 gultasvietas). Viesības līdz 70 personām, ēdināšanas pakalpojumi, viesību galdu klāšana.
Veselības centrs Medeors pluss-S
Veselības centrs Medeors pluss-SMūsu Veselības centrs Medeors pluss-S” ir izveidots  ar nolūku sniegt palīdzību cilvēkiem ar muguras problēmām, sporta traumām, pēc operācijas rehabilitācijā, piedāvājam veselības uzturēšanas programmas biroja darbiniekiem, grūtniecēm, sievietēm pēcdzemdību periodā, kā arī tiem kuriem pāri 60 un vairāk.
Ungurmuiža, viesu māja
Ungurmuiža, viesu mājaUngurmuiža ir harmonisks 18. gadsimta koka ēku ansamblis, milzu ozolu ieskauts, tas ieņem nozīmīgu vietu Latvijas kultūras pieminekļu mantojumu vidū. To 1732. gadā cēlis barons fon Kampenhauzens kā savas dzimtas māju, un šobrīd Latvijā nav saglabājušās līdzīgas baroka koka celtnes, kuru iekštelpas ir tik bagātīgi izgreznotas ar sienu gleznojumiem. Mūsdienu ērtībām piemērota, tā būs kā radīta Jūsu atpūtai, svinībām un semināriem. Varēsiet baudīt muižas īpašo gaisotni, pastaigājoties pa parku zem milzu ozoliem vai dzerot tēju krāšņajā tējas paviljonā.
Zobārstniecības centrs Svenata
Zobārstniecības centrs SvenataZobārstniecības centrs Svenata. Augsti kvalificēti speciālisti, vismodernākās zobārstniecības iekārtas, žokļu un mutes dobuma slimību profilakses un ārstēšana.
Azarkrosti, viesu māja
Azarkrosti, viesu mājaAzarkrosti atrodas gleznainā, Adamovas ezera krastā. Viesu māja - pirts. Pirmajā stāvā atrodas banketu zāle ar kamīnu līdz 30 cilvēkiem
Visi banneri