Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma

Homka D., veterinārārste

Birztalas, 24, Miltiņi, Bērzes pagasts, Dobeles novads, Latvija, LV-3732
(+371) 63722811
 
VissPiedāvājumi
Produkti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresVeterinārārsti, veterinārfeldšeri

Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Lotes Toys, veikals
Lotes Toys, veikalsLotes Toys ir Latvijas uzņēmums, kurš no augstvērtīgiem dabas izejmateriāliem izgatavo rotaļlietas, attīstības spēles un dizaina mantas.
Lejasmalas, atpūtas komplekss
Lejasmalas, atpūtas komplekssBrīvdienu mājas un pirts Lejas ezera krastā. Romantiska atpūtas vieta uz neapdzīvotas salas. Telpas semināriem un banketiem. Telšu un piknika vietas.
Veido sevi, studija
Veido sevi, studijaTikšanās vieta kustību un mūzikas mīļotājiem. Vieta, kur piepildīt senu vai jaunu sapni. Studija Tev, Taviem draugiem un ģimenei.
DHM Group, SIA, būvmateriālu tirdzniecība
DHM Group, SIA, būvmateriālu tirdzniecībaCeltniecības materiāli. Būvmateriālu tirdzniecība. Siltumizolācija. Fasādes siltināšana. Būvmateriālu interneta veikals.
220.lv, veikals
220.lv, veikals220.lv interneta veikals piedāvā ērtu, ātru iepirkšanos internetā, kā arī plašu preču klāstu, nodrošinot pasūtīto preču piegādi visā Latvijā.
LaPizza, SIA, picērija - kafejnīca
LaPizza, SIA, picērija - kafejnīcaItāļu picas Latgaliešu gaumē! Vienmēr svaiga un garda produkcija. Jauka, mierīga atmosfēra. Laipni gaidīts ikviens viesis.
Sējas novada Sporta centrs, viesnīca - atpūtas komplekss
 Sējas novada Sporta centrs, viesnīca - atpūtas komplekssSējas novada sporta centrs. Sporta zāle ar handbola, minifutbola, tenisa, basketbola un volejbola standarta izmēra laukumiem, trenažieru zāle, pirts. Pieejams sporta inventārs. 
Waldmeisteri, viesu māja
Waldmeisteri, viesu mājaJūs gaida omulīga atpūtas zāle ar bāru, kā arī pirts un 11 labiekārtotas istabiņas. Apmetieties pie mums un baudiet skaisto dabu!
Vīteri, viesu nams
Vīteri, viesu namsBrīvdienu māja pie gleznainā Adamovas ezera. Īsta lauku pirts. Blakus Sarkankalna slēpošanas trase ar pacēlājiem. Ekskursijas pie apkārtnes amatniekiem.
Visi banneri