Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Vecsiljāņi Z/S

Vecsiljāņi Z/S

Vecsiljāņi, Bebru pagasts, Aizkraukles novads, Latvija, LV-5135
(+371) 26446159
 
VissPiedāvājumi
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresPiens, piena produktiSēklas un stādi
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 10022
Meklēšanas rezultātos parādīts : 125063
Skatīt arī katalogā : Piens, piena produkti

Annas, viesību māja
Annas, viesību mājaAnnas Patīkams no dabīgiem materiāliem veidots interjers dos jums iespēju teicami pavadīt laiku omulīgā atmosfērā jaunā guļbaļķu ēkā ar terasi un nopērties īstā ar malku kurinātā pirtī.
Burtnieki, viesu māja
Burtnieki, viesu mājaViesu nams Burtnieki atrodas apmēram 120 km no Rīgas un 25 km no Valmieras, teikām apvītā Burtnieka ezera krastā. Piedāvājam atpūtu no pilsētas kņadas un trokšņiem, izbaudot klusumu mūsu nelielajā parciņā.  
Azerbaidžāna, atpūtas centrs un restorāns
Azerbaidžāna, atpūtas centrs un restorānsRestorānā AZERBAIDŽĀNĀ jūs gaida gardie ēdieni , romantiska austruma atmosfēra un protams lieliskās azerbaidžāņu ritmi. Piedāvājam vairak nekā 120 lieliskus ēdienus azerbaidžāņū gaumē , kā arī galdu klāšanu pēc Jūsu vēlmēm un svinībam!
Indrāni, viesu nams
Indrāni, viesu namsIndrāni atrodas Ogres upes krastmalā 40 minūšu braucienā no Rīgas un 10 km attālumā no Ogres centra. Viesu namā ir divas svinību zāles ar kamīnu līdz 50 personām, pirts, kubls, 16 guļvietas, koka nojume ar terasi Ogres upes krastā.
Mīts, akmens apstrāde
Mīts, akmens apstrādeSabiedrība MĪTS izgatavo 15 veidu un 8 krāsu betona bruģakmeni, ceļu un ietvju apmales, betona pakāpienus.
Skaistkrasti, pirts
Skaistkrasti, pirtsViesu nams Tīnūžos. Bezmaksas WiFi. Pirts un apkurināms kubls. Pilnībā aprīkota virtuvīte, dažās naktsmītnēs ir plakanā ekrāna televizors ar satelīta kanāliem un DVD.  Izjādss ar zirgiem un makšķerēšana.
Improvement, SIA
Improvement, SIABeramo kravu piegāde (dolomīta šķembas, grants, smilts, melnzeme). Teritoriju labiekārtošana. Bruģa ieklāšana. Piebraucamo, servitūta, piemājas un lauku ceļu būve.
Juku dzirnavas, atpūtas komplekss
Juku dzirnavas, atpūtas komplekssJuku Dzirnavas ir 85 hektari bezrūpīgas dabas ar dažādām izklaides iespējām un plašu izmitināšanas izvēli pāriem, ģimenēm un grupām
Lonas Latvija, SIA, veikals
Lonas Latvija, SIA, veikalsLONAS - ir guļamistabas mēbeļu un citu kvalitatīva miega atribūtu ražotājs. Lielākā daļa LONAS matraču ražošanas procesa ir rūpīgs roku darbs. Pasūtītos un izgatavotos LONAS produktus mēs piegādāsim paši ar savu transportu, un mūsu kurjeru komanda uznesīs matraci līdz pat jūsu gultai, bet LONAS gultu piegādās un jūsu mājās saliks bez maksas.
Jaņa Rozentāla Saldus Vēstures un mākslas muzejs, muzejs
Jaņa Rozentāla Saldus Vēstures un mākslas muzejs, muzejsŠodien muzeja kompleksā ietilpst četras ēkas, kurās izvietoti - muzeja krājums, mākslas izstāžu zāle, vēstures izstāžu zāle un administrācija. Muzeja sākums meklējams 1947.gadā, kad pieņemts lēmums par tā izveidi. Sākotnējā muzeja bagātība ir Rozentāla laikabiedra Marta Vēja savāktā mākslinieka oriģināldarbu kolekcija.
Visi banneri