Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma

Traktorserviss Pieniņi

Daugavpils iela 12, Preiļi, Preiļu novads, Latvija, LV-5301
(+371) 29444751
 
VissPiedāvājumi
Produkti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresLauksaimniecības tehnikas remonts

Folio, SIA
Folio, SIAGrāmatvedības pakalpojumi un grāmatvedība. Gada pārskati, bilances uzņēmuma revīzīja, audits VID atskaites un deklarācijas, fizisko personu nodokļu deklarācijas sastādīšana, finansu, biznesa konsultācijas grāmatvedības un nodokļu konsultācijas.
Baltic Media, tulkojumu birojs
Baltic Media, tulkojumu birojsTulkošanas birojs Baltic Media Ltd. ir vadošais valodu pakalpojumu uzņēmums Ziemeļeiropā. Tas nodrošina tulkošanas un lokalizācijas, kā arī valodu apmācības pakalpojumus. Tulkojumi no un uz zviedru, somu, dāņu, īslandiešu, norvēģu, fēru, vācu, angļu, poļu, krievu, latviešu, lietuviešu un igauņu valodām.
AMBE, salons Tūkstoš grīdu, grīdas segumi
AMBE, salons Tūkstoš grīdu, grīdas segumiTrīs slāņu parkets, klasiskās un eksotiskās koksnes, dažāda veida gumijas segumus - bērnu rotaļu laukumiem, fitnesa, trenažieru zālēm, šautuvēm un citām sporta grīdām.
Gundega-E, SIA
Gundega-E, SIADzijas, zeķu dzijas, vilnas dzijas, alapka dzijas, angoras dzijas, mohēras dzijas, merīno dzijas, kokvilnas dzijas, makramē dzijas, turcijas dzijas, raibas dzijas, pašraksta dzijas, akrila dzijas, dzijas bērniem. Adīšanas piederumi.
Parketa grīdu pilns serviss
Parketa grīdu pilns servissGrīdas parkets, ražotāju labākās, zemākās cenas. Masīvi ozolkoka dēļi, ozola parkets, vinila grīdas segums. Plati divslāņu dēļi un skujiņas parkets. Ieklāšana, slīpēšana, lakošana, vaskošana. Koka grīdas remons, labošana, atjaunošana, restaurācija. Veikals Valmieras iela 34, Rīga. Profesionalitāte un augstākā kvalitāte
Sauna katram , veikals
Sauna katram , veikalsIebūvējam saunas pēc individuāla projekta. Pirts aksesuāri. Pirts krāsnis. Sāls istabas, paneļi. Gatavas saunu kabīnes. Aprīkojuma uzstādīšana.
Kristīne Boļšedvorova, māksliniece
Kristīne Boļšedvorova, mākslinieceMāksliniece - keramiķe. Darbi no māla, porcelāna, akmensmasas, ģipša. Eļļas gleznas, akvareļi. Klusā daba, portreti, ziedi, ainavas, jūra, akti Pieņem pasūtījumus.
Lotes Toys, veikals
Lotes Toys, veikalsLotes Toys ir Latvijas uzņēmums, kurš no augstvērtīgiem dabas izejmateriāliem izgatavo rotaļlietas, attīstības spēles un dizaina mantas.
Skandināvs 3XL, veikals
Skandināvs 3XL, veikalsSIA „Skandināvs” piedāvā plašāko lietoto preču sortimentu Kurzemē t.i.- lietoti apģērbi, mēbeles, trauki, dažādi sadzīves priekšmeti, elektropreces, interjera lietas, antīki priekšmeti un mēbeles, sporta preces, aprīkojums invalīdiem u.c. preces.
Kantes krogs, atpūtas komplekss
Kantes krogs, atpūtas komplekssŠeit Jūs sagaidīs un laipni apkalpos saimniecītes, piedāvās un ieteiks pusdienas pēc individuālās gaumes. Kantes krogs klāj galdus arī svinībām un kāzām, kā arī tā būs laba vieta darījumu pusdienām.  
Visi banneri