Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Lytagra, AS, lauksaimniecības tehnika

Lytagra, AS, lauksaimniecības tehnika

Jaunceltnes iela 22a, Aizkraukle, Aizkraukles novads, Latvija, LV-5101
(+371) 29245940
 
VissPiedāvājumi
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresLauksaimniecības tehnikas tirdzniecība
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 8424
Meklēšanas rezultātos parādīts : 22832
Skatīt arī katalogā : Lauksaimniecības tehnikas tirdzniecība


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
GRANITE, IK
GRANITE, IKUzņēmums Granitespecializējās kapu labiekārtošanā. Izgatavojam, pārdodam un uzstādām kapu pieminekļus, kapu apmales, kapu sētiņas, kā arī piedāvājam kapu memoriālu izveidi. Piedāvājam labiekārtot kapa vietu, veicot apzaļumošanu un/vai restaurāciju.
AQUA SAN, SIA, santehnika
AQUA SAN, SIA, santehnikaAQUA SAN. Peldbaseini un SPA baseini, projektēšana, aprīkojuma uzstādīšana. SPA baseins - sporta kompleksam, skolai, privātmājai, dārzam, viesnīcai vai medicīnas rehabilitācijas centram.
Eco Roof niedru jumti un celtniecība
Eco Roof  niedru jumti un celtniecībaECO ROOF ir daudzu gadu pieredze. Jumtus klājam visās Eiropas Savienības valstīs neatkarīgi no klienta atrašanās vietas, vai nu ar saviem, vai klienta materiāliem.
Norde metāls, SIA, metālapstrāde
Norde metāls, SIA, metālapstrādeNORDE METĀLS, uzņēmuma darbības veids ir metālizstrādājumu ražošana - melnā metāla,  nerūsējošā tērauda. Vārti, trepes, margas
Skangaļu muiža, viesu nams
Skangaļu muiža, viesu namsSkangaļu muiža atrodas skaistā vietā Vidzemes vidienē starp divām pilsētām – vēsturisku un tūristu iecienītu pilsētu – Cēsīm un Valmieru. Rauna, kas tiek tautā saukta par mazo Šveici –atrodas 9km. Pie mums atbraucot, var apskatīt dabas objektus- kā Raunas Staburagu, Lielo ellīti, Līču-Lanģu klintis
Eco Tehnoloģijas, SIA
Eco Tehnoloģijas, SIASIA Eco tehnoloģijas ir uzņēmums, kas darbojās savā nozarē jau 10 gadus. Strādājam ar sertificētām iekārtām un materiāliem. Sadarbojamies ar lielākājiem ražotājiem, kuri ir pārbaudīti un pierādījuši sevi Latvijas tirgū daudzu gadu garumā. Mēs atradīsim labāko risinājumu gan mazai privātmājai, gan lielam projektam.
Viesu nams "Imantas" un kempings "Sīļi"
Viesu nams Atpūtas un veselības centrs "Imantas" piedāvā rehabilitāciju un atpūtu vienā no skaistākajām un zaļākajām vietām Latvijā, Kurzemes piekrastē, - Jūrkalnes stāvkrastā. Apkārtējās dabas skaistums relaksē un dziedina jau pats no sevis.
ESELO, centrālā noliktava
ESELO, centrālā noliktavaSIA "SLO LATVIA" darbības pamatvirziens ir elektro, telekomunikāciju un drošības sistēmu materiālu vairumtirdzniecība. Augsta pakalpojumu kvalitāte, plašs preču klāsts un augsta darbinieku profesionalitāte.
Būvcentrs, būvmateriālu tirdzniecība
Būvcentrs, būvmateriālu tirdzniecībaInterneta veikals. Stikls un stikla izstrādājumi ļoti plašā klāstā. Dekoratīvie stikli, stikla paketes, stikla matēšana ar smilšu strūklu un spoguļi. Zāģmateriāli, sausie maisījumi un citi būvmateriāli.
Visi banneri