Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma

Bitenieki ZS

Bitenieki, Saraiķi, Vērgales pagasts, Dienvidkurzemes novads, Latvija, LV-3465
(+371) 63495230
 
VissPiedāvājumi
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresDārzeņkopība

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 6691
Meklēšanas rezultātos parādīts : 27145
Skatīt arī katalogā : Dārzeņkopība


Jolanta, viesnīca
Jolanta, viesnīcaAtpūtas centrs Jolanta, Alūksnē, piedāvā komfortablus un ērtus viesnīcas numuriņus Alūksnes viesiem. Sauna, baseins, banketu zāle. Draudzīgas cenas.
Pārcelšanās24.lv, pārvietošanās serviss
Pārcelšanās24.lv, pārvietošanās servissPārcelšanās24.lv piedāvā dažādus pārvākšanās servisa pakalpojumus visā Latvijā un Eiropā.
Muduri, SIA, darbnīca
Muduri, SIA, darbnīcaEtnogrāfisko tērpu gatavošana, šūšana un izšūšana kolektīviem un individuāliem pasūtītājiem. Tekstilizstrādājumi.
Mīts, akmens apstrāde
Mīts, akmens apstrādeSabiedrība MĪTS izgatavo 15 veidu un 8 krāsu betona bruģakmeni, ceļu un ietvju apmales, betona pakāpienus.
Vidzemes logi, durvis un logi
Vidzemes logi, durvis un logiSIA "Vidzemes logi" ražo energoefektīvus, augstas kvalitātes PVC logus un durvis par samērīgu cenu. Uzticams partneris celtniecībā un renovācijā.
Tulku Fabrika, tulkošanas birojs
Tulku Fabrika, tulkošanas birojsZTB.LV sniedz plašu tulkošanas pakalpojumu klāstu – rakstiskus un mutiskus tulkojumus jebkurās valodu kombinācijās. Mūsdienīgās megapoles multikulturālā vide pastāvīgi liek mums saskarties ar dažādas tematikas tekstu tulkošanas nepieciešamību.
Gravtex, SIA
Gravtex, SIARažojam:
- unikālus koka dekoratīvos sienu paneļus,
- fasādes apdares paneļus no saplākšņa, kas ir ideāls risinājums ēku un telpu apdarē.
Titan, fitnesa klubs
Titan, fitnesa klubsUzmanību! Akcija. Pērkot abonementu ar laika ierobežojumu uz gadu, cena tikai 15Ls. Sporta klubā TITAN!
LD apartamenti
LD apartamentiLaipni lūdzam!
Pa Laimes Taku, pansija
Pa Laimes Taku, pansijaPiedāvājam pie mums dzīvot staigājošiem pensionāriem, kas paši tiek galā ar sevi, dzīvošana vienvietīgās istabiņās ēkas pirmajā un otrajā stāvā, otrajā stāva ir arī dažas istabiņas ar dušu un tualeti iekšā, šīs istabiņas ir dārgākas - 270 eiro mēnesī, parastās istabiņas - 250 eiro
Visi banneri